Wie ben ik?

Hallo allemaal ik ben Jasper de Vries, geboren in April 1992. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. Mijn hobbies zijn lezen, schrijven, bloggen, schetsen en websites bouwen, vrij creatief allemaal, maar ik ben ook heel secuur, zo ben ik meestal te vinden op kantoor, in Amsterdam, hier ben ik manager bij een marketing bureau.

Waarom dit blog?

Dit blog is vooral bedoeld voor de mede bloggers en SEO nerds, na ruim 20 jaar op het internet mijn eigen SEO geregelt te hebben en jaren lang in de business als manager bedrijfsmarketing durf ik te zeggen dat ik de kneepjes van het vak wel ken.

Ik droom al tijdje van een persoonlijk blog, waar het niet alleen maar draait om Euro’s ik van mij af kan schrijven. Een plek waar ik al deze kennis met jullie kan delen. Verder hoop ik ook in contact te komen met mensen met dezeflde interesses. Ik ben benieuwd wat voor soort reacties mensen zullen hebben op mijn mix van oude-vertrouwde en nieuwe strategieën.

Een Lifestyle Die Inspireert

Een gebalanceerde lifestyle is cruciaal voor elke blogger. Allereerst ben ik natuurlijk echtgenoot en vader, het gezin is enorm belangrijk en zal altijd bovenaan staan, ik probeer dan ook zoveel mogelijk rust te halen uit de momenten met het gezin. Bij ons thuis eet iedereen gezellig rond dezelfde tijd aan dezelfde tafel, daarna proberen we vaak nog wat “family time” in te lassen.  Dit kan door gezellig met z’n allen te wandelen of een film te kijken.

Ook proberen we samen veel te reizen, maar hier zullen jullie wel meer over lezen.

Mijn baan als manager komt daarna, dit vergt focus en inspanning, zo moet ik up to date blijven met de nieuwste marketingstrategieën en geef ik veel advies aan bedrijven hoe ze het beste hun diensten producten kunnen aanbieden en weergeven op sociale media, de laaste jaren zijn bedrijfsblogs ook steeds belangrijker en helpen wij veel klanten met het opzetten van een consistent schema informatieve blog posts.

Daarna komen de hobbies, hier laat ik mijn “creative juices flowen” of het nou gaat over bloggen of tekenen, ik gebruik al mijn hobbies als manier om frustraties of emoties van mij af te schrijven of tekenen. Ik ben van nature een echte piekeraar, maar een gezonde en productieve manier om daar mee om te gaan zijn de creatieve hobbies.

Ik deel hoe ik productiviteit, gezondheid en welzijn in evenwicht breng, terwijl ik ook tips geef voor andere bloggers om een gezonde levensstijl te handhaven.

Persoonlijke Ontwikkeling en Groei als Blogger

Bloggen is een constante reis van zelfverbetering. Na 20 jaar in de niche wil benadrukken dat het intens belangrijk is om te blijven groeien, groeien door te leren, maar ook door nieuwe ervaringen op te doen, maar ook het groeien van je netwerken. Netwerken was een van de belangrijkste themas in de bedrijfsmarketing en al helemaal voor een marketing bedrijf.

Onder netwerken heb ik het niet alleen over het uitwisselen van namen, maar ook het uitwisselen van kennis en ervaring, je hoeft het wiel niet nog eens uit te vinden, en je zult merken dat veel mensen bereid zijn je te helpen.